Online marketing?
Klantenservice van 08:00 tot 18:00

Zien al je bezoekers je website op de juiste manier?

Meer dan driekwart van de bezoekers van je website kijken wellicht via hun telefoon. Het is daarom van belang dat je website geoptimaliseerd is voor alle schermformaten.

Hierbij denken we aan leesbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, navigatie, directe call-to-action mogelijkheid en laadsnelheid.
Een website die responsive is wordt beter gevonden in de zoekresultaten

Komen jouw site bezoekers in actie?

Wij willen altijd dat je website tot een concreet doel leidt.
Denk aan het verkopen van je producten, het verzamelen van meer klantgegevens, de boekingen van je evenementen etc.
Gebruik je website als tool om je bezoekers klant te laten worden.

Een website die responsive is wordt beter gevonden in de zoekresultaten

Ingericht voor de zoekmachine Google

Door gebruik te maken van de juiste technieken, zorgen we ervoor dat Google de website goed kan doorzoeken. De zoekmachine leest de site beter, waardoor het een duidelijker onderscheid kan maken tussen jouw websites en andere websites. Hierdoor kan Google ervoor zorgen dat het zoekresultaat zo goed mogelijk aansluit op de zoekopdracht van de Google-gebruiker.

Snapt Google jouw site?

Laat jouw huidige site onderzoeken en ontdek of jouw website geoptimaliseerd is voor Google.

Op maat gemaakte websites

Jouw huisstijl geeft een belangrijke gevoel af bij je klanten. Dat willen we zo houden. We kunnen je website volledig op maat maken, door een compleet nieuw ontwerp te schetsen. Die schets kunnen we vervolgens omzetten in een website.

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van templates. Dit zijn voorbedachte ontwerpen, waarbij we de mogelijkheid hebben om jouw huisstijl erin te verwerken. We zorgen er hierbij voor dat we je kleuren en lettertypen overnemen.

Ook in de teksten die we voor je schrijven, passen we de juiste tone of voice toe.

Een unieke website laten ontwerpen
Page Builder in Joomla of Wordpress

Beheren via een Content Management Systeem

Het beheren van je website nemen we volledig voor je uit handen. Bovendien krijg jij zelf ook de mogelijkhed om je website actueel te houden. Zo zit je nergens aan vast. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als je ergens hulp bij nodig hebt. 

We maken veel gebruik van de systemen Joomla en Wordpress. Door regelmatig beveiligingsupdates uit te voeren, houden we het risico op inbraak zo laag mogelijk.

Pettemerstraat 14

1823 CW Alkmaar

Nederland

 

KvK: 65999452