Online marketing?
Klantenservice van 08:00 tot 18:00

Het belang van social media voor je bedrijf

Via social media bereik je veel mensen. En dat niet alleen. Je bereikt ook de juiste mensen. Op Internet worden veel gegevens verzameld van de gebruikers.

Hierdoor kun je een uitstekende selectie maken van de mensen die je wel en niet wilt bereiken.

Je volgers zijn je fans

Gevonden worden via social media is niet niet zo moeilijk. Wel moeilijk is het om je volgers om te zetten in klanten. Daarom is het belangrijk dat je ze beschouwd als fans. Door behulpzaam te zijn en je content aan te sluiten bij jouw doelgroep, zorgen jouw fans vanzelf voor meer fans.

Bovendien is het fijner om je aandacht te besteden aan mensen die klant willen worden en dus niet aan mensen die je pagina ‘liken’ omdat ze een ongerelateerd bericht interessant vinden.

Zorg dus voor een goede relatie tussen je fans en je bedrijf.

Je social media op orde?

Klantenservice, verzorgde pagina’s en berichten op maat.

Maak van iemand die ontevreden is je beste klant

Door je klanten service scherp te hebben, kun je de ontevreden klanten omtoveren tot je allerbeste klanten. Direct reageren met een positieve instelling is daarbij het belangrijkste. Tenslotte leest iedereen openbaar mee met de negatieve recensies.

Als je dit goed oplost, zal die persoon nog eens terugkomen én de mensen die meelezen krijgen een veel beter beeld van je bedrijf. Hiermee voorkom je een hoop schade en misgelopen klanten.

Zaken doe je met mensen

LinkedIn biedt kansen om nieuwe volgers te creëren. Op dit zakelijke platform kun je gebruik maken van een persoonlijke pagina en een zakelijke pagina.

Een persoonlijke aanpak is op LinkedIn juist heel erg belangrijk, net zoals bij alle andere social media platforms. Uiteindelijk doe je zaken met een persoon. De directe contactmogelijkheden binnen LinkedIn zorgen voor een prettige ingang bij mensen.

Uiteraard moeten je persoonlijke profiel en je bedrijfsprofiel verzorgd en compleet zijn.
Deze richten wij volledig voor je in.

Pettemerstraat 14

1823 CW Alkmaar

Nederland

 

KvK: 65999452